top-car-web-trgovina

Topcar.hr  je online trgovina auto presvlaka i auto tepiha vodećeg regionalnog proizvođača – TDS d.o.o.  

galerija-radova-auto-presvlake-top-exclusive-01

Auto presvlake

Tipske auto presvlake izrađujemo po mjeri za sve vrste vozila osobnog i gospodarskog tipa. Kako bi zadovoljili danas sve veće zahtjeve kupaca, nudimo širok izbor kvalitetnih materijala u nekoliko osnovnih modela – Alka, Line i Eko koža, pa sve do zahtjevnih izrada – Top Exclusive. Također nudimo i dodatne opcije natpisa ili logotipa po želji.

U ponudi nudimo i kvalitetne univerzalne auto presvlake vlastite proizvodnje koje će odgovarati većini automobila, a koje možete vrlo lako i sami montirati(video).

tipski-tekstilni-tepih-elegance-jaguar-edited-640

Auto tepisi

Tipski tekstilni auto tepisi izvedeni su savršeno po mjeri vozila svih vrsta. Proizvodnju tipskih tekstilnih auto tepiha radimo putem preciznog CNC stroja zahvaljujući kojem su tepisi iskrojeni milimetarskom preciznošću. Dovoljno je da u online konfiguratoru odaberete marku i model vozila i tepisi će savršeno odgovarati unutrašnjosti. Nudimo više vrsta kvalitetnih materijala i boja, a na odabir imate i boju ruba tepiha, sigurnosne kopče te dodatne opcije natpisa ili logotipa po želji.

U ponudi nudimo i kvalitetne univerzalne auto tepihe vlastite proizvodnje koji će odgovarati većini automobila, te univerzalne i tipske gumene auto tepihe renomiranog proizvođača RIGUM.

Preko 20 godina iskustva u proizvodnji, garancija su kvalitete!

Tvrtka TDS d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom autopresvlaka, autotepiha i ostale autoopreme.
Proizvodnjom se bavimo još od 1996 godine kad je u Varaždinu osnovan obrt za izradu autopresvlaka “Autopresvlake Mađarić Zoran”.
Kvaliteta i dizajn brzo su prepoznati pa se tvrtka vrlo brzo širi, otvaraju se strana tržišta i s vremenom se pojavljuje potreba za zapošljavanjem više kvalitetnih ljudi i otvaranjem nove tvrtke TDS d.o.o., 2007 godine.
TDS d.o.o. tada upotpunjuje svoju ponudu iz područja autoopreme i ostalim grupacijama proizvoda kako bi svojim kupcima mogli ponuditi kompletnu ponudu na jednom mjestu.

U ponudi imamo i dodatnu auto opremu, te obaveznu auto opremu renomiranih regionalnih, europskih i svjetskih proizvođača.

Osim autopresvlaka i autotepiha nudimo slijedeće: